Selectati calatoria:

pasageri

5 lucruri utile despre serviciile de transfer aeroport

Serviciile de transfer aeroport încep să fie din ce în ce mai folosite datorită avantajelor pe care le aduc clienților. Dacă încă nu ai apelat până acum la serviciile de airport transfer, atunci informațiile de mai jos îți vor fi de folos!

transfer aeroport vip

  1. Sunt servicii de închiriere mașină cu șofer personal

Aceste servicii de transfer aeroport presupun de fapt închirierea unei mașini și a unui șofer personal care să te ducă la destinație, indiferent dacă această destinație este la nivel local sau național. Astfel, poți opta pentru acest serviciu dacă vrei să mergi doar de la aeroport la hotelul la care ai fost cazat sau de la aeroport într-un oraș vecin în care ai o întâlnire de afaceri.

  1. Au un preț fix

Cel mai mare avantaj al acestor servicii de transfer aeroport este faptul că au un preț fix. Dacă alegi City Transfer, vei ști din momentul rezervării care este suma totală de plată, fără alte taxe ascunse sau suplimentare pe care le afli în momentul în care ajungi la mașină. Din acest punct de vedere, putem spune că serviciile de transfer privat sunt caracterizate de transparență.

  1. Poți alege o mașină potrivită nevoilor tale

Firmele care se furnizează servicii de transport aeroport au de obicei o flotă auto variată, din care poți alege mașina care ți se potrivește. Poți opta astfel pentru o mașină din clasa Standard, Business, SUV sau Minivan. Indiferent dacă ai nevoie de o mașină mai spațioasă, mai confortabilă sau cu un consum mai mic, cerințele îți vor fi îndeplinite, iar tu te vei putea bucura de o mașină performantă.

  1. Îți oferă un grad ridicat de confort

Aceste servicii de transfer privat îți oferă un grad ridicat de confort, dar și de intimitate. În mașină vei fi doar tu cu șoferul, nimeni nu te va deranja, iar tu te vei putea relaxa în liniște. Poți chiar să și lucrezi sau să pui la punct ultimele detalii ale unei întâlniri până ajungi la destinație. Mașinile sunt noi și foarte bine întreținute și îți oferă spațiul necesar pentru bagaje. În plus, șoferii sunt atent selectați și au un nivel mare de experiență, astfel încât întregul drum de la aeroport până la destinație va fi o experiență plăcută.

  1. Serviciul de meet&greet

Dacă vrei să aștepți o rudă, un prieten sau un partener de afaceri la aeroport, dar în ultimul moment ți-a intervenit ceva în program și nu mai poți face asta, poți opta pentru serviciile de transfer aeroport, mai exact pentru serviciul de meet and greet. Alege mașina potrivită și trimite un șofer care să aștepte invitatul la aeroport, să îl preia și să îl ducă la destinație. Persoanele care au avut parte de un astfel de serviciu au fost plăcut impresionate de modul în care au fost tratate și de călătoria plăcută de care au avut parte. Serviciul de meet and greet este o modalitate de a te revanșa pentru indisponibilitatea ta în acel moment la aeroport.

Serviciile de transfer privat către și de la aeroport reprezintă o alternativă foarte bună pentru momentele în care trebuie să ajungi la destinație într-un timp bine stabilit și în siguranță. Mulți optează pentru aceste servicii de transfer aeroport în detrimentul celor de rent-a-car dintr-un motiv destul de simplu: comoditatea. Uneori ești multe prea obosit să mai și conduci după un zbor lung, iar City Transfer te ajută să te odihnești și să ajungi la destinație cât mai repede! Alege City Transfer – alege calitatea și profesionalismul!