Selectati calatoria:

pasageri

Cum ajungi la aeroport în timp util și în siguranță?

Drumul către aeroport poate fi de mai multe ori presărat cu peripeții, mai ales atunci când ești presat de timp, trebuie să te îmbarci în cel mai scurt timp și tu încă ești în mașină, încercând să ocolești traficul aglomerat și să ajungi la timp pentru îmbarcare. Există și situația în care vrei să eviți un astfel de stres, ajungi prea devreme în aeroport și ești nevoit să aștepți destul de mult timp. Și atunci te întrebi cum să îți calculezi timpul astfel încât să ajungi la aeroport într-un timp util și să nu mai fii nevoit să aștepți atâta. Iată care sunt cele mai importante două sfaturi pe care trebuie să le urmezi dacă vrei să prinzi zborul, dar în același timp să nu stai prea mult în aeroport.

sofer personal

  1. Asigură-te că are cine să te ducă la aeroport

Una dintre cele mai mari probleme atunci când vine vorba de transportul până la aeroport este chiar mijlocul de transport. Cum ajungi până la aeroport? Poți opta desigur pentru transportul în comun, dar atunci când ai multe bagaje, aceasta cu siguranță nu este varianta optimă. O altă variantă ar fi taxi-ul, una costisitoare ce-i drept, dar care te poate duce în timp util la aeroport. Mașina personală este o variantă destul de nesigură pentru că ai nevoie de cineva care este dispus să te ducă la aeroport și ulterior să îți ducă mașina acasă. Dacă optezi pentru această variantă, asigură-te din timp că are cine să te conducă la aeroport și cel mai important, asigură-te că persoana respectivă își ține cuvântul. Nu ai vrea ca în ziua zborului să te trezești în situația în care persoana care a promis că te duce la aeroport anulează acest plan în ultimul moment, nu?

Din fericire, avem pentru tine soluția ideală: transferul privat de la hotel sau domiciliu la aeroport. De ce să depinzi de alții când îți poți rezerva un loc și poți ajunge în timp util și în siguranță la aeroport? Fără alte bătăi de cap sau costuri mult prea mari.

  1. Calculează-ți timpul astfel încât să ajungi cu 1-2 ore înainte în aeroport

Dacă știi că ai zborul la ora 18, fă în așa fel încât la maxim 17 să fii în aeroport deja pentru a avea timp să te ocupi de toate formalitățile care se impun. În mod normal, dacă ai deja chick-in-ul făcut și nu ai bagaj de cală, nu ar trebui să îți ia mai mult de 40-50 de minute pentru a te îmbarca. Însă, nu poți știi niciodată cât de aglomerat este în aeroport sau ce probleme pot să apară și să îngreuneze acest proces. Nu gândi după premiza că ție nu ți se poate întâmpla și nu uita să iei în considerare traficul, dar și alte probleme care ar putea să apară pe drum.

Desigur, dacă optezi pentru serviciile noastre de transfer aeroport, toate aceste griji vor dispărea pentru că noi am calculat pentru tine totul și după atâtea curse zilnice, știm exact la cât trebuie să pornim pentru a ajunge la timp și în siguranță în aeroport!

Serviciile de transfer aeroport reprezintă cea mai bună soluție pentru momentele în care vrei să ajungi la timp la aeroport, iar drumul să fie unul relaxant. Nu mai trebuie astfel să întrebi în stânga și în dreapta cine este dispus să te conducă până la aeroport și te poți bucura de drum, știind că nu vei întârzia și că vei ajunge în siguranță. Experiența și profesionalismul nostru ne recomandă atunci când vine vorba de serviciile de transport aeroport. Alege calitatea și confortul – alege City Transfer!