Termeni si conditii

CITY TRANSFER
Termene si conditii

1.    Termeni
1.1.    Prestator/Furnizor – DRY ICE SRL - persoana juridica romana, denumita in continuare CITY TRANSFER.
1.2.    Beneficiar/Client/Utilizator - persoana fizica/juridica care beneficiaza de serviciile CITY TRANSFER.
1.3.    Servicii - transport persoane care efectueaza transfer aeroport-hotel sau hotel-aeroport.
1.4.    Rezervare/Contract - contract incheiat si toate anexele sale.
1.5.    Pret - suma platita catre prestator de catre beneficiar.
1.6.    Site - www.city-transfer.ro. 

2.    Utilizarea informatiilor
2.1.    Accesarea site-ului www.city-transfer.ro, folosirea informatiilor prezentate de acesta, vizitarea paginilor, cumpararea de servicii sau trimiterea de email-uri adresate CITY TRANSFER se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la CITY TRANSFER in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin email sau prin anunturi pe site.
2.2.    CITY TRANSFER garanteaza utilizatorului acces pe site-ul www.city-transfer.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al CITY TRANSFER.
2.3.    Pe site-ul www.city-transfer.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si a parolei personale. 
2.4.    Pentru a utiliza serviciile online utilizatorul trebuie sa isi creeze un cont pe site-ul www.city-transfer.ro, prin care va accesa direct ofertele puse la dispozitie de prestator.
2.5.    CITY TRANSFER nu poate fi facuta responsabila pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

3.    Rezervarea si obligatiile clientului
3.1.    Contractarea serviciilor oferite de prestator se va face prin telefon mobil la nr. +40 720 555 333/email la adresa contact @ city-transfer.ro/online prin accesarea contului de utilizator.
3.2.    Clientul este responsabil pentru furnizarea unei adrese valide si complete de preluare si a unei adrese valide si complete pentru destinatie, in aria de acoperire a zonelor selectate in momentul rezervarii. Daca adresa este incompleta sau nu corespunde cu ruta de transfer selectata, atunci clientul va suporta toate costurile aferente diferentei de distanta. Utilizatorul este obligat sa aiba asupra lui un telefon (sau un alt mijloc de comunicare similar) care este pornit si este contactabil, folosind numarul de contact furnizat in timpul procesului de rezervare.
3.3.    In cazul in care doua sau mai multe persoane sunt incluse in aceeasi rezervare sau in cazul in care o rezervare se face in numele unui tert, persoana care efectueaza rezervarea (Clientul) este considerata reprezentant pentru toate persoanele care calatoresc (Pasagerii) si accepta Termenele si Conditiile in numele fiecarui pasager. Toti pasagerii trebuie sa poata calatori. Conducatorii auto, care actioneaza in mod rezonabil, isi rezerva dreptul de a refuza serviciile oferite oricarei persoane care este considerata incapabila sa calatoreasca sau care este abuziva, intoxicata, minora sau daca transportul unor astfel de pasageri si/sau bagaje ar duce la incalcarea conducatorului auto a oricaror reglementari aplicabile privind traficul si/sau sigurantei rutiere sau poate deteriora vehiculul. Nu vom fi responsabili in acest caz pentru niciun fel de pagube si vom fi exonerati de plata oricarei sume catre client.
3.4.    Trebuie sa va asigurati ca ati ales categoria de vehicul adecvata pentru nevoile dumneavoastra.
3.5.    Rezervarea dvs. pe site este conditionata de acceptarea Termenelor si Conditiilor. Daca nu sunteti de acord cu o parte din acestea, nu trebuie sa continuati cu rezervarea.
3.6.    Pentru toate rezervarile de transfer, pasagerul trebuie sa plateasca tarifele afisate pe site-ul nostru la momentul rezervarii. In cazul in care aceste tarife se schimba intre data rezervarii si data de calatorie, acest fapt nu va influenta in niciun fel rezervarea deja finalizata.
3.7.    Este intrezis pasagerilor: deteriorarea sau murdarirea autoturismului, consumul de bauturi alcoolice sau obstructionarea in orice fel a conducatorului auto. De asemenea, accesul in vehicul al persoanelor aflate in stare de ebrietate este interzis. In astfel de cazuri, prestatorul poate refuza efectuarea serviciului de transfer, contravaloarea serviciilor achitate nefiind rambursabila.
3.8.    In cazul in care clientul a transmis datele de zbor (numar zbor, companie aeriana), prestatorul se va prezenta la aeroport inainte de aterizare, clientul fiind asteptat de catre sofer o ora din momentul aterizarii. In caz de intarziere, generata de compania aeriana, prestatorul va astepta clientul, doar in cazul in care acest lucru nu ii afecteaza rezervarile ulterioare.
3.9.    In masura in care intarzierea generata de compania aeriana se prelungeste sau este zborul este anulat cu pana la 3 ore inainte de inceperea cursei, clientului i se vor rambursa costurile achitate prestatorului (daca au fost achitate), iar comanda se va anula.
3.10.    In toate cazurile, clientul va anunta neintarziat prestatorul de orice intarziere generata.

4.    Serviciile noastre
4.1.     Societatea noastra oferta servicii de transport persoane in regim de inchiriere auto cu sofer si transfer, cu posibilitatea clientului de a-si alege masina din clasele Economy, Standard, Minivan, SUV si Luxury. In masura in care, dupa efectuarea rezervarii, prestatorul nu are disponibilitatea masinii dintr-o clasa inferioara, solicitata de client, va oferi – up grade gratuit- la o masina din clasa superioara. Spre exemplu, daca beneficiarul solicita o masina din clasa economy, care nu este disponibila rezervarii, conform specificatiilor date, atunci prestatorul va oferi, in aceleasi conditii de pret, o masina din clasa standard.
4.2.    Transferurile sunt private, vehiculul transfera numai pasagerii rezervarii in cauza si se opreste doar la Aeroport/adresa Localitatii si la destinatie / adresa de pick-up specificata de client.
4.3.    In cazul serviciilor de transfer, clientii pot gasi informatii despre flota pe site-ul nostru. Ne rezervam dreptul de a folosi branduri de masini care nu sunt enumerate pe site, de acelasi standard de calitate.
4.4.    Dupa sosirea zborului, soferul va astepta pasagerii la terminalul de sosire cu o placuta de identificare. In oras, soferul va astepta pasagerii la receptia hotelului sau in fata cladirii.

5.    Transportul copiilor 
5.1.    Copiii sub 14 ani trebuie sa fie insotiti de un adult.
5.2.    Preturile specificate pentru serviciile de transfer sunt valabile pentru 1-3 persoane/masina sau, in cazul minivan, pentru 7 sau 8 persoane, in functie de capacitate. 
5.3.    Nu se face diferentiere intre pasageri copii si adulti.
5.4.    CITY TRANSFER poate oferi scaune pentru copii indiferent de  destinatie. In cazul in care este necesar un scaun pentru copii, clientul trebuie sa mentioneze acest aspect in comanda, pentru a verifica disponibilitatea acestora. Prestatorul nu solicita tarif suplimentar pentru acest serviciu.

6.    Bagajele
6.1.    Bagajele admise pentru fiecare pasager sunt cele acceptate de companiile aeriene - BAGAJ DE CALA 23 kg SI UN BAGAJ DE MANA. Daca aveti bagaje suplimentare, acestea trebuie declarate in momentul in care se efectueaza rezervare, la rubrica “Comentarii“, impreuna cu detalii si dimensiunile acestora. Furnizorul isi pastreaza dreptul de a refuza efectuarea serviciului daca se constata ca bagajele depasesc capacitatea portbagajului masinilor si nu au fost anuntate in prealabil, contin materiale periculoase, arme de foc, substante inflamabile, care ar putea pune in pericol siguranta pasagerilor sau a circulatiei ori daca bagajele transportate contravin legilor in vigoare specifice fiecarei tari de tranzit. In acest caz nu se returneaza suma platita in avans.  
6.2.    Clientul nu trebuie sa lase documente sau bunuri de valoare in bagaje. 
6.3.    In cazul pierderii sau furtului bagajelor, furnizorul va raspunde pentru valoarea acestora in limita asigurarii pe care o are. 
6.4.    Prestatorul  nu raspunde de continutul bagajelor.

7.    Animalele de companie
7.1.    Transportul animalelor de companie (de talie mica) trebuie anuntat anterior, la momentul rezervarii si se va efectua doar daca acestea sunt plasate in custi de transport speciale. Nu se percepe taxa suplimentara pentru acest serviciu.
7.2.    Clientul trebuie sa se asigure ca animalul de companie nu va afecta siguranta celorlalti pasageri si ca acesta nu va produce niciun fel de stricaciune masinii, raspunzand pentru orice paguba pricinuita prestatorului.

8.    Anularea rezervarii 
6.1.    Puteti anula o rezervare in orice moment prin email la adresa de mail contact@city-transfer.ro Anularea rezervarii fiind confirmata de CITY TRANSFER in cel mai scurt timp de la primirea ei.
6.2.     Anularea unui rezervari va duce la restituirea sumei achitate de catre client cu titlu de contraprestatie daca si numai daca anularea a fost facuta cu cel putin  24 de ore inainte de data fixata pentru prestarea serviciilor. 
6.3.    Sumele vor fi restituire intr-un interval de 10 zile lucratoare, in contul indicat de client. 
6.4.    In cazul in care nu a fost respectat termenul limita prevazut la pct. 4.2. suma achitata de dvs. va fi retinuta in totalitate de CITY TRANSFER si nu va mai fi in nicio situatie rambursata.
6.5.    CITY TRANSFER isi rezerva dreptul sa obtina de la client sume compensatorii echitabile pentru activitatile interprinse in vederea efectuarii unui serviciu anulat de utilizator.

9.    Obligatiile CITY TRANSFER
9.1.    Prestatorul va incerca sa se asigure ca vehiculul solicitat in rezervare va fi cel care va efectua cursa, desi nu poate garanta marca si modelul. Atunci cand acest lucru nu este posibil, va folosi eforturile sale rezonabile pentru a obtine un vehicul de inlocuire care sa aiba cel putin acelasi standard ca vehiculul solicitat in rezervare.
9.2.    Dupa primirea cererii de rezervare din partea clientului, CITY TRANSFER va trimite un e-mail de validare si/sau un mesaj de confirmare cu detaliile de rezervare la adresa de e-mail si/sau numarul de telefon furnizat in timpul procesului de rezervare. Prin acceptarea rezervarii facute de catre client, acordul devine obligatoriu pentru ambele parti, avand valoare contractuala.
9.3.    Prestatorul va depune toata diligenta necesara pentru indeplinirea contractului de transport si il va depune diligenta rezonabila pentru a ajunge la destinatie la ora programata.
9.4.    CITY TRANSFER isi rezerva dreptul de a refuza rezervarea, fara a fi necesar a motiva in vreun fel.

10.    Plata serviciilor
10.1.    Clientul este de acord ca plata serviciului online sa fie procesta de catre mobilpay.ro, precum si cu toate tarifele de procesare a rezervarii.
10.2.    Autorizarea platii se face printr-un procesator extern, iar prestatorul nu este responsabil de utilizarea unor carti de credit/debit care nu sunt valide sau de utilizarea incorecta a cartilor de credit/debit. In cazul in care plata online nu a fost confirmata, va rugam sa va adresati bancii emitente a cartii de credit/debit.
10.3.    Pentru cartile de credit emise in alte valute decat RON, posesorii cardurilor vor suporta comisioanele percepute de bancile emitente, precum si orice diferenta rezultata din schimbul valutar efectuat.
10.4.    Plata serviciilor solicitate, prin alte mijloace decat online, se va face in baza facturii proforme primite din partea prestatorului. Comanda va fi onorata dupa ce plata este vizibila in contul prestatorului, emitandu-se in acest sens factura fiscala.
10.5.    Clientul poate avea optiunea de a achita serviciile dorite si prin cash sau cu cardul, direct la prestator/soferul acestuia.
10.6.    Pentru serviciile achizitioante si achitate in avans, clientul nu mai are dreptul la rambursarea sumelor platite daca nu a notificat CITY TRANSFER cu cel putin 24 de ore anterior prestarii activitatii. Rambursarea sumelor achitate, in toate situatiile, nu poate fi mai mare de 100% din pretul platit.
10.7.    Clientul/clientii poate/pot fi taxati suplimentar in cazul in care se efectueaza modificari in calatoria rezervata, ulterior confirmarii. Prestatorul isi rezerva dreptul de a refuza modificarea calatoriei, daca acesta nu este rezonabila, iar CITY TRANSFER nu este raspunzator pentru pagubele produse.
11.    Modificari ale rezervarii
11.1.    Modificarile efectuate de catre client vor fi gratuite doar daca sunt facute cu cel putin 24 de ore anterior orei de deplasare, in caz contrar se vor percepe sume suplimentare pentru noile solicitari. In cazul in care se va modifca distranta parcursa, se va percepe tarif suplimentar. 
11.2.    Modificarile sunt supuse acceptului prestatorului. 

12.    Protectia datelor personale
12.1.    CITY TRANSFER va respecta dreptul la confidentialitate si protejeaza datele dumneavoastra cu caracter personal, in scopul folosirii corespunzatoare a acestora. 
12.2.    Din perspectiva Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit in continuare Regulamentul sau GDPR), CITY TRANSFER este Operator, in ce priveste datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti.
12.3.    Date cu caracter personal inseamna orice informatii care pot fi folosite pentru a va identifica in mod direct sau indirect, individual sau impreuna cu alte informatii.
12.4.    Scopul prelucrarii este acela al executarii contractului, durata acesteia fiind durata contractuala, la care se adauga perioada de stocare a evidentelor contabile. 
12.5.    In ceea ce priveste datele dvs, beneficiati de urmatoarele drepturi:
    Dreptul la informare – puteti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor dvs personale;
    Dreptul la rectificare – puteti rectifica datele personale inexacte sau le puteti completa;
    Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") – puteti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;
    Dreptul la restrictionarea prelucrarii - puteti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contestati exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;
    Dreptul de opozitie – puteti sa va opuneti, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;
    Dreptul la portabilitatea datelor - puteti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ati furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau puteti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
    Dreptul de a depune plangere - puteti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
    Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul dvs, il puteti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;
    Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: puteti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, va puteti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si puteti contesta decizia.
12.6.    Site-ul prestatorului utilizeaza, ca majoritatea website-urilor, cookies pentru a ajuta vizitatorii sa se bucure de o experienta mai buna de navigare. Acest site foloseste cookie pentru a oferi servicii mai bune utilizatorilor si pentru a le prezenta continut atractiv si util. Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati Politica de utilizare a cookie-urilor.
12.7.    Prezenta clauza se completeaza cu Informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal, disponibila pe site.

13.     Litigii 
Prin folosirea site-ului www.city-transfer.ro (vizitarea sau cumpararea serviciilor oferite de acesta), utilizatorul se declara de acord cu "Termenele si conditiile de utilizare". Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si CITY TRANSFER se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 
14.    Comunicari
14.1.    Toate comunicarile  intre CITY TRANSFER si dvs, intervenite dupa rezervare, se efectueaza prin e-mail sau personal ori prin mijloace postale/de curierat la sediul societatii. Va recomandam sa cititi mesajele e-mail inainte de a incepe calatoria, astfel incat sa luati cunostinta de orice modificari sau anulari cu privire la rezervarea dvs. 
14.2.    Este responsabilitatea clientului de a furniza informatii corecte si complete referitoare la adresa de e-mail si numarul de telefon mobil si de a aduce la cunostinta prestatorului orice fel de modificari. 
14.3.    Este obligatoriu ca beneficiarul sa ofere un numar de telefon mobil pe care va putem contacta in timpul calatoriei. In caz contrar, CITY TRANSFER nu isi asuma responsabilitatea pentru mesajele ce trebuiau transmise catre dvs.
14.4.    Orice intrebare, solicitare sau cerere de rambursare in ceea ce priveste serviciile, trebuie adresata in scris catre prestator,  la adresa de e-mail : contact @ city-transfer.ro
15.    Dispozitii finale 
15.1.    CITY TRANSFER iti rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.city-transfer.ro si a structurii acestuia, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul, fara notificare prealabila. CITY TRANSFER nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.city-transfer.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.
15.2.    Este interzisa copierea sau reproducerea informatiilor continute pe site fara aprobarea scrisa a CITY TRANSFER.