Selectati calatoria:

pasageri

Transfer Aeroport Cluj

Transfer aeroport reprezinta un serviciu de top pe care firma noastra il asigura in cele mai bune conditii si la cele mai inalte standarde de calitate. Se adreseaza in mod special clientilor business si turistilor, insa si altor categorii de persoane carora le este necesar un astfel de serviciu desfasurat in conditii optime.

 

Pretul unui transfer (door to door) pe raza municipiului Cluj Napoca este in fuctie de clasa de masina aleasa:

  • Standard (pana la 3 pasageri) - 25 € / transfer
  • Minivan (pana la 8 pasageri) - 35 € / transfer
  • Minivan Premium (pana la 7 pasageri) - 40 € / transfer
  • Luxury (pana la 3 pasageri) - 100 € / transfer

Exemplu program serviciu transfer aeroport Cluj:

  • Preluarea clientului din aeroport la ora indicata in prealabil de catre acesta;
  • Transportul clientului la hotelul in care si-a rezervat cazare;
  • Transportul clientului la locatia in care este necesar sa ajunga pentru o anumita intalnire.

 

transfer aeroport cluj

 

Transfer Aeroport Cluj catre alte orase

Pentru a afla pretul unui transfer, va rugam introduceti orasele de plecare si destinatie in formularul de mai sus.

Exemplu de transfer aeroport: Cluj - Alba Iulia, Cluj - Baia Mare, Cluj - Bistrita, Cluj - Satu MareCluj - Zalau sau orice alt oras din Romania ori din UE.

In legatura cu serviciul de transfer aeroport Cluj se impun specificate anumite aspecte:

Serviciul City Transfer nu este similar cu serviciile oferite de obisnuitele firmele de taxi. Este mai mult de atat. Spre deosebire de taxi, clientii care apeleaza la un astfel de serviciu au la dispozitie un sofer personal care le va respecta cerintele, transportandu-i in siguranta acolo unde este necesar sa ajunga, in functie de programul pe care il au.  

 

Serviciul se adreseaza clientilor cu  venituri medii sau peste cele medii, insa accesibilitatea sa din punct de vedere material nu poate fi contestata.  Intre clientii nostri se numara firme carora le sunt necesare serviciile de transfer aeroport pentru ca angajatii sa se poata deplasa optim atunci cand calatoresc in interes de serviciu – delegatii, de exemplu. Cu astfel de clienti se negociaza tarife speciale care implica reduceri substantiale.

 

Programul soferului ii este dedicat doar clientului, conform conditiilor stabilite in momentul incheierii contractului de transfer. Mai mult, clientul poate solicita modelul de autovehicul dorit din parcul auto City Transfer, putand sa opteze pentru masini din clasele Standard, Business, SUV sau Minivan pentru transfer aeroport - modele noi, foarte bine intretinute si verificate constant pentru a fi curate si in perfecta stare de functionare.

 

 

Avantajele serviciului de transfer aeroport Cluj includ:

  • Cheltuieli 100% deductibile pentru firma (client);
  • Firma in cauza (client) nu trebuie sa angajeze personal (soferi) care sa se ocupe doar transfer, pentru ca poate fi vorba de un serviciu necesar doar cateva zile sau la cateva luni din an. Cheltuielile cu salariul angajatului, la care se mai adauga darile la stat, pot depasi cu mult suma necesara externalizarii serviciului de transfer;
  • Nu in ultimul rand, firma in cauza nu trebuie sa investeasca intr-un autovehicul, care sa genereze alte costuri prin faptul ca vor fi necesare: intretinerea, plata asigurarilor RCA si CASCO, a rovinietei sau alte cheltuieli similare.

 

City Transfer Cluj asigura servicii de transfer privat de la/catre Aeroportul International Cluj la preturi incepand cu 25 €/ transfer. Sunati acum la ☎ 0720 555 333