Selectati calatoria:

pasageri

Transfer Aeroport Mures

 

City Transfer aeroport Mures pune la dispozitia clientilor business si turistilor o modalitate eficienta si sigura de a calatori optim, cu preluare de la aeroport si transport in functie de programul stabilit. Faptul ca pentru acest serviciu se pune un sofer la dispozitia clientului, nu poate fi decat in avantajul acestuia de pe urma.

De regula, clientii serviciului de transport aeroport Mures sunt entitati jurdice, firme care cauta sa le asigure angajatilor cele mai bune conditii de transport in timpul delegatiilor. Din randul clientilor fac parte, de asemenea, persoane al caror venit este mediu sau peste mediu. Indiferent de categoria din care clientii fac parte, toti isi doresc sa beneficieze de calitate si siguranta la un pret accesibil – conditie indeplinita optim de City Transfer.

Transfer din Aeroport Mures catre alte orase

Pentru a afla pretul unui transfer, va rugam introduceti orasele de plecare si destinatie in formularul de mai sus.

Exemplu de transfer aeroport: Tg Mures - Alba Iulia, Tg Mures - Baia Mare, Tg Mures - Bistrita, Tg Mures - Cluj Napoca, Tg Mures - Sibiu, sau orice alt oras din Romania ori din UE. ( Tg Mures - Budapesta )

Principalele avantaje ale serviciului de transfer aeroport Mures

 

Serviciul de transfer aeroport pe care compania il pune la dispozitia clientilor sai este net superior celor asigurate de firmele de taxi, in primul rand pentru faptul ca se poate asigura orice autovehicul solicitat din parcul auto al firmei - Standard, Business, SUV sau Minivan – si un sofer personal la dispozitie pentru perioada contractata. In al doilea rand, toate autovehiculele sunt modele noi, intretinute foarte bine si verificate in mod permanet in ceea ce priveste starea de functionare si curatenia.

Pe de alta parte, externalizarea serviciului de transfer aeroport Mures are ca rezultat cheltuieli 100% deductibile pentru firma (client), dar reprezinta si varianta optima la angajarea unei persoane care sa transporte personalul in timpul delegatiilor – care pot fi atat de rare incat sa nici nu se merite efortul de a mai sustine cheltuielile cu salariul angajatului.

 

Sunt situatii, precum cea care implica transferul angajatilor, in care achizitionarea unui autovehicul pe firma nu reprezinta o decizie inteleapta, prin faptul ca implica anumite costuri care nu se justifica: intretinere, plata asigurarilor, a rovinietei sau alte cheltuieli similare. Externalizarea serviciului catre City Transfer se poate dovedi cea mai buna solutie, iar un contract cu firma noastra se poate negocia si cu tarife speciale, clientii obtinand reduceri substantiale.

 

La modul concret, serviciul de transfer aeroport Mures poate sa includa:

  • Preluarea clientului din aeroport. In prealabil se stabileste ora, in functie de aterizarea avionului;
  • Transportul clientului la locul de cazare (daca este necesar);
  • Transportul clientului la locatile pe care le solicita, in functie de programul stabilit.

 

Clientii nostri pot sa beneficieze de serviciul transfer aeroport Mures 7 zile/7, 365 de zile pe an!