Selectati calatoria:

pasageri

Transfer Aeroport Sibiu

City Transfer Sibiu asigura servicii de transfer aeroport de la / catre Aeroportul International Sibiu la preturi incepand cu 25 €/ transfer. 

 

Sibiu este un oras deopotriva de atragator pentru turisti si oamenii de afaceri. Avand in vedere ca dispune de un aeroport international, cea mai buna solutie de transport pana in acest oras poate fi avionul. Si in Aeroportul Sibiu, precum in toate aeroporturile, exista firme de taxi la care se poate apela pentru transport in oras. Cu toate acestea, cea mai buna solutie de transfer aeroport nu este intotdeauna cea cu taxiul!

 

City Transfer asigura un serviciu premium - dat fiind faptul ca pune mare accent pe calitate - prin care reuseste cu succes sa raspunda necesitatilor clientilor, fie ca este vorba de clienti business sau ca este vorba despre turisti.

 

Plusurile unui astfel de serviciu fata de ale celor de taxi sunt evidente:

  • se asigura un sofer personal care va fi la dispozitia clientului, transportandu-l la diverse locatii, in functie de programul pe care acesta il are. Cum siguranta clientilor conteaza, soferii au experienta necesara, astfel incat sa asigure transferuri fara evenimente neplacute.
  • clientul poate solicita un anumit model de autovehicul din parcul auto de care City Transfer dispune, putand sa opteze pentru modele din clasele Standard, Business, SUV sau Minivan. Toate modelele de autovehicule din parcul auto sunt modele noi, intr-o stare foarte buna de functionare.

 

Principalele avantaje ale serviciului de transfer aeroport Sibiu

  • Companiile care apeleaza la servicii de transfer aeroport sau de transfer in Sibiu, pot beneficia de faptul ca toate cheltuielile implicate sunt deductibile. De astfel, costurile sunt accesibile, iar politica firmei este foarte transparenta in ceea ce priveste acest aspect. Mai mult, clientii firmei pot beneficia si de negocieri in ceea ce priveste costul final, putand sa obtina reduceri considerabile in unele situatii;
  • Externalizarea acestui serviciu, cu atat mai mult daca delegatiile sunt realizate mai rar, reprezinta solutia prin care se reduc costuri, precum: salariul unui angajat in plus care sa realizeze serviciul, intretinerea unei masini proprii firmei, alocata in Sibiu;
  • Nu in ultimul rand, serviciul de transfer aeroport Sibiu poate fi contractat 7 zile din 7, 365 de zile pe an!

City Transfer Sibiu asigura servicii de transfer privat de la/catre Aeroportul International Sibiu la preturi incepand cu 25 €/ transfer. Sunati acum la ☎ 0725 999 111