Despre noi

Suntem o echipa tanara si dinamica, formata din oameni tineri si entuziasti dar in acelasi timp profesionisti si responsabili, cu  o cultura organizationala orientata spre client. 

Echipa City Transfer

Serviciile noastre de transport sunt menite sa acopere nevoile de mobilitate ale companiilor care nu dețineau flote proprii sau care au ales externalizarea departamentelor de transport persoane.

Va punem la dispozitie PROFESIONALISM, SERIOZITATE si PROMPTITUDINE.

Suntem adaptabili si flexibili, de aceea facem ceea ce este necesar pentru a ne ajuta clientii. Orice sugestie sau propunere de imbunatatire a ofertei curente este bine venita.

Ne bucuram de o reputatie foarte buna in randul clientilor si suntem convinsi ca serviciile noastre de mobilitate va vor multumi in totalitate si pe dumneavoastra.

Soferii City Transfer sunt cu atestat profesional pentru transport rutier in regim de inchiriere eliberat de Autoritatea Rutiera Romana, sunt vorbitori de limba engleză si gata oricand sa raspunda tuturor solicitarilor venite din partea clientilor.

Desi exista numeroase companii care ofera servicii de transport, City Transfer se diferentiaza prin serviciile de calitate pe care le ofera. Scopul nostru este sa furnizam servicii profesionale, de inalta calitate si de incredere clientilor nostri.

Ne focusam sa oferim cele mai bune conditii de transport, de aceea punem mare accent atat pe confort cat si pe siguranta masinilor din flota noastra. Dispunem de o flota auto diversificata, verificata si imbogatita periodic cu noi modele de masini.


In speranta ca serviciile noastre de transfer vin in intampinarea cerintelor dumneavoastra, asteptam sa ne contactati cu incredere la numarul de telefon 004 0720 555 333 sau prin e-mail la adresa: contact @city-transfer.ro.